הרשמה חינם לקבלת מזון+    |    לפורטל מזון+    |   למהדורה הדיגיטלית

 
שלום חבר!
 
בעדכון הפעם חדשות מענף המזון הישראלי:
'עוף טוב' נכנסת לתחום ה...דגים, ארבעה שפים ישראלים צעירים עלו לגמר תחרות סן פלגרינו 2018, בעלי קפה גרג משיקים רשת ביסטרו חדשה, משלחת מאתיופיה מבקרת במפעל מילואות ועוד.
קריאה מועילה ומהנה.
 
לפרסום בירחון ו/או בניוזלטר
טל' 03-9007900  או לחץ כאן

יש להקליק על השער למעלה

 

 

תערוכות מזון ברחבי העולם
במהלך השנה ההקרובה
יערכו תערוכות מזון וכנסים
רבים ברחבי העולם.
לפניך התערוכות המובילות
בענף בארץ ובעולם

 

 

מתכונים וטעימות
מיטב השפים בישראל
מציעים מתכונים משובחים
מפרי מטבחם וניסיונם
שיהפכו את הארוחה
לארוחת גורמה משובחת
 

 

כבוד השף - שפים מובילים

השפים המובילים בישראל
בראיון למזון פלוס על דרכם
המקצועית בענף, השינויים
לאורך השנים, וכן מספקים
טיפים ומתכונים...

 

 

 

 

 

חידושים בענף מארזי המזון   אלכוהול, יינות, ומה שבינהם   עסקי מזון
חידושים בענף הדינמי של
מארזי המזון: מארזים
גמישים, פילמים, מארזי
קרטון, פלסטיק, אלומיניום
זכוכית ועוד
  ההתפתחויות בענף היינות
המקומי, יקבים, יינות
חדשים, תחרויות וזכיות
כנסים מקצועיים ותערוכות
יבוא ויצוא יינות
  ההתפתחויות העיסקיות בענף,
השקות, מיזמים, וחידושים.
עסקים חדשים, שיתופי פעולה
מעניינים, ייצור, יבוא, יצוא,
נתח שוק ותמחור מוצרים
   
 
חדשות טריות

לא רק ''עוף טוב'' – גם דגים טובים
לראשונה - קב' 'עוף טוב'' מהחב' המובילות בישראל בתחום מוצרי עוף נכנסת לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ארבעה ישראליים עלו לגמר
לגמר האזורי של תחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו 2018" עלו ארבעה מתמודדים ישראלים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

חוגגים רשת ביסטרו חדשה
בעלי קפה גרג חוגגים לרגל פתיחת רשת חדשה: קיטשן בי גרג Kitchen by greg מסעדת ביסטרו בשרית כשרה, בהשקעה של 9.5 מיליון ₪

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

רשת BBB בקמפיין חדש
רשת BBB יוצאת בימים אלו בקמפיין חדש הכולל סדרה של סרטונים ברשתות החברתיות בכיכובם של דנה פרידר, עינת שרוף וטל טרינגל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

משלחת מאתיופיה במילואות
אנשי ממשל בכירים בממשלת אתיופיה ביקרו במפעלי תשלובת מילואות בגליל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הקולינריה של שוויץ ב-SWISS
בשלושת החודשים הקרובים תציע חברת התעופה SWISS לנוסעי מחלקות היוקרה שלה, את המטעמים הקולינריים של מחוז אוברוולדן (Oberwalden), הממוקם במרכז שוויץ.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

צרצר בצלחת
בשר עשוי מתרבית של תאים, מזון מבשר חגבים, צרצרים וזחלים - אלה מקצת המאכלים שייכנסו בקרוב לענף המזון העולמי. הסיבה: מהעדר די מזון לאוכלוסיית העולם - האנושות תתקשה לשרוד. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שכר: פיצוי או פרס?
האם העבודה במטבח היא סבל הכרחי שמטרתו לייצר פרנסה? מה שבטוח - אנחנו לא יכולים לצפות להחזיק את אנשי המקצוע הטובים והאיכותיים ביותר, בשכר "מעליב". אין להתפלא שטבח ממהר ו"מזייף" בהכנת המנות, רק כדי.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף: שף גיא בנסימון
שף ראשי של מתחם האירועים בטבע "עין חמד" ומתחם "משכית" במוזיאון ארצות המקרא בירושלים. שף ראשי של חברת מולקולארי סיינס אנד קיטשן וכן של קייטרינג המספקת מזון איכות באריזות וואקום

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יין וכאב ראש
רבים חווים, לעיתים, כאבי ראש או חרדה בלתי מוסברת, גם אחרי לגימת כוס יין. מתברר שהאחראים לכך הם ההיסטמינים. וכן, יש מה לעשות בנדון. ישראל פרקר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

דרישה לפטור ממכס ליצרני חטיפי בוטנים
התאחדות המלאכה והתעשייה דורשת ממשרד הכלכלה להרחיב את הגדרת הפטור המותנה מתשלום מכס ביבוא בוטנים. שרות מזון+

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כל עסק צריך יועץ
למה עסק שעניינו מזון צריך יועץ חיצוני, ואיך הוא יכול לסייע בהתמודדות מול הדרישות הקפדניות של משרד הבריאות? ראיון עם קטי דוד, אחת מהבעלים של חברת 'קונטרול יועצים'. יערית טרבלסי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אשפה לא נופלת בפח!
למה כדאי להשקיע בקומפוסטר ולהימנע מהשלכת הפסולת לפח? וממש לא רק בגלל החשיבות של השמירה על איכות הסביבה... סיפורה של חברת "יער טכנולוגיות", שממליצה על שימוש בטכנולוגיה המתאימה גם למטבחים מוסדיים.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

זהירות, ביצים!
לא הכול מודעים לגודל הסכנה הטמונה בביצים. החשש הגדול הוא מפני חיידקי האי קולי – חיידקים שנמצאים במערכת העיכול של בעלי חיים, ונחשבים לאלימים ביותר לבני האדם. אילן קאשי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

השטרודל הווינאי של נתי
קפדנות על הפרטים הקטנים היא שם המשחק בכל עסקיו של נתי לסרי, ובעיקר במפעל השטרודל הווינאי שלו בנתניה, המייצר שטרודלים ברמה בינלאומית. איציק בכר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

האקדמיה לקמח
עוזי כהן הוא אחד המומחים הישראלים בתחום הקמח. הוא טוען בלהט כי מדובר בנושא רציני, ולכל קמח יש תכונות ייחודיות משלו. איציק בכר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

פטריות: להיט בצמיחה בישראל
גל הטבעונות והמזון הבריא, שפוקד את העולם המפותח, מגדיל בקצב מואץ את הביקוש לפטריות מאכל. מגמה זאת לא פסחה גם על השוק הישראלי, שמתפתח בעשור האחרון בקצב מואץ. היקף ענף הפטריות נאמד ב....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מסעדה בניו-ירק זכתה בטקס 50 המסעדות הטובות בעולם
טקס The World’s 50 Best Restaurants נערך השנה במלבורן, אוסטרליה. Eleven Madison park, הממוקמת בניו יורק, היא הזוכה במקום הראשון והנחשק בפעם הראשונה בתולדותיה, כאשר למעשה זכתה בתואר כפול:...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הממונה על ההגבלים אישר רכישת מוזס ע"י BBB
הממונה על ההגבלים העסקיים אישר את רכישת רשת מוזס ע"י קבוצת BBB. בעקבות אישור הרכישה הגיעו עשרות פניות למשרדי הקבוצה במטרה לרכוש את סניפי הבעלות של...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

עליה קלה במדד מחירי המזון
 

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שחיטה שחורה
בשר במחיר מוזל מאוד? הדבר אמור להדליק אצל הצרכן נורה אדומה. האם מדובר בשוק שחור? לא, מדובר בשחיטה שחורה. זוהי שחיטה ללא תהליך בקרה וללא פיקוח על הבהמות, שלא ניתן בה לדעת האם הבהמה הייתה חולה טרם...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

השף ירון שלו נבחר לשף הראשי של אל על
אמיר רוגובסקי, סמנכ"ל שירות באל על הודיע כי השף ירון שלו נבחר לשף הראשי של אל על. ירון שלו, השף והבעלים של מסעדת טוטו, מונה לתפקיד השף הראשי של חברת התעופה הלאומית אל על, וזאת לאחר....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

 




.

                              
                                © כל הזכויות שמורות למירב-דסקלו הפקות בע"מ