ירוק או אדום?
האם חילוקי הדעות שנתגלעו באחרונה בין המשרדים הממשלתיים, עלולים לגרום לדחייתה/ביטולה של הרפורמה לקידום תזונה בריאה, שיזם שר הבריאות יעקב ליצמן? האם יעוקרו ממנה סעיפים משמעותיים?
|
|
|
שף מישלן מכין את התפריטים לבריסל איירליינס
שף מישלן Bert Meewis מכין את התפריטים לנוסעי מחלקת העסקים של חברת התעופה בריסל איירליינס
|
|
|
'סבתא בישלה גורמה' צל"ש באוסקר של ספרי הבישול
הספר הייחודי- סבתא בישלה גורמה, פרויקט שפים וקשישים ניצולי שואה של עמותת "קבוצת שורשים" שכבר בתחרות היכה גלים בארץ, זכה במקום השלישי בקטגוריה היוקרתית ביותר של ספר הבישול הטוב בעולם
|
|
|
'עוף טוב' בכנס בינלאומי בבודפשט
ד''ר רוית אורן, סמנכ''לית משאבי אנוש של קב' ''עוף טוב'' הוזמנה להרצות בכנס הבינלאומי בבודפשט ''The HR Congress'' בנוכחות כ-500 משתתפים מכל העולם.
|
|
|
שגרירות פרו ובכירי טיב טעם חוגגים בישראל
יוסי שליו ראש אגף הסחר ברשת טיב טעם ונתי בן ניסן סמנכ"ל מכירות בישרקו, אירחו לאחרונה באירוע חגיגי שנערך בסניף טיב טעם רמת החייל, את הנספח הכלכלי של פרו
|
|
|
"יבוא 100 מיליון ביצים יהרוס את הענף"
מגדלי הביצים: הביצים המיותרות שמשרד החקלאות מבקש לייבא יגיעו בסופו של דבר לאשפה בנזק כלכלי עצום
|
|
|
הבקר שמגיע לישראל מסוכן לציבור
וטרינרית אוסטרלית שפיקחה על משלוחי עגלים וטלאים מאוסטרליה לשחיטה בישראל שלחה מכתב חסר תקדים לשרי הבריאות והחקלאות של ישראל: "סיכוני ה-AMR נוצרים בכולם".
|
|
|
ג'אנק פוד בריא
עלייה במודעות לחשיבות של מזון בריא חייבה את יצרניות הג'אנק פוד לבצע התאמות וכיום אפשר להצביע על מהפכה: אוכל זמין, טעים וזול שגם מכיל ערכים תזונתיים לשמירה על הבריאות. הנה כל הפרטים
|
|
|
המאכלים הכי שווים באמסטרדם
ביקור באמסטרדם מהווה הזדמנות מצוינת לטעום את הצ'יפס הכי טוב בעולם, להתנסות במאפים מתוקים ולראות מקרוב איך מכינים קרוקט. הנה הרשימה המלאה וכל מה שאתם צריכים לדעת על הנושא
|
|
|
רוצה להדפיס כיתוב על קצף הקפה?
חדש ברשת קפה גרג: מכונה המדפיסה תמונות וכיתוב אישי על גבי קצף הקפה שלך. הפתעה לחבר/ה.
|
|
|
אתגר החופש הגדול
החופשה הגדולה מהווה אתגר להורים ובין היתר בסוגיות הקשורות להתנהלות בארוחות מחוץ לבית, בקייטנות, במסעדות, בים ובבריכה ועוד. כיצד לשמור על הרגלי אכילה בריאים ולמנוע השמנה בילדים?
|
|
|
חטיבת האלכוהול של טמפו משיקה: וויסקי יפני
חטיבת האלכוהול של טמפו גאה להשיק לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition
|
|
|
מתכון ייחודי: מלבי סברס
לקראת טו באב ולרגל לרגל עונת הסברס האדום הישראלי מתכון לקינוח ייחודי של חוות צברי אורלי
|
|
|
אלי גוטמן השיק בית קפה בעתלית
אלי גוטמן, מאמן העבר של נבחרת ישראל חגג ערך אירוע חגיגי לרגל פתיחת סניף "קפה גרג" בעתלית אשר בבעלותו ובבעלתו אחיו גיל. באירוע השתתפו בכירי רשת קפה גרג.
|
|
|
ערב טוב קיסריה
מנהלי ובכירי רשת בורגרים מקבוצת BBB הגיעו לקיסריה, בכדי לחנוך את הסניף החדש, ה-53 במספר של רשת בורגרים, אשר נפתח במתחם C.
|
|
|
קפה ג'ו בשיתוף פעולה מתוק עם אלון שבו
חברת קפה ג'ו חוגגת בימים אלו 20 שנים של קפה גורמה וקולינריה. הרשת מרעננת את כל תפריטיה, אך החדשנות המסקרנת ביותר ממתינה בסיום הארוחה.
|
|
|
עוד מפעל טחינה חדש ל'טחינה אחוה'
שנתיים מאז הקימה מפעל טחינה בעלות של 25 מיליון שקלים, מקימה "אחוה" מפעל טחינה חדש בעלות דומה בשטח של 10,000 מ"ר אשר יכפיל את כושר הייצור ל-4 טון טחינה גולמית בשעה
|
|
|
מיזם חברתי: נשים מבשלות מציע - מטבח לכל עדה
פרויקט 'נשים מבשלות' מציע להפוך את האוכל בחתונה לחגיגה יהודית מרחבי התפוצות שלא תשאיר אף אחד רעב או לא מסופק.
|
|
|
כשר, אבל מסריח
המונופול של הרבנות הראשית בתחום הפיקוח על הכשרות, יצר בשטח לא אחת תמונה חמורה ועגומה; משגיחי כשרות חסרי הסמכה, ניגוד עניינים בין המשגיח לעסק, גובה תשלומים לא קבוע, השגחה לא תמיד תקינה ועוד. חיים פלטנר
|
|
|
מי באמת הבוס במטבח?
אתה אמור להיות השף, הבוס. אך לא תמיד אתה מרגיש כך. אתה חש שעובדיך 'עובדים' עליך? אז מה עושים? לפניכם כלים לשף הטוב. שף מיקי ניר
|
|
|
CULINARY 2017 - ככה זה היה
רשמים מצולמים מהתערוכה השנתית למזון וקולינריה לשוק המקצועי, שנערכה בחודש שעבר במרכז הכנסים דן פנורמה ת"א
|
|
|
תערוכת אנוגה באוקטובר בקלן
ישראלים רבים צפויים לבקר השנה בתערוכת "Anuga" - התערוכה הגדולה והמפורסמת בעולם, בכל הקשור למזון על מרכיביו ואופנותיו.
|
|
|
זבוב הפירות - OUT
חברת ״ביופיד״ ממושב טרומן, העוסקת בפיתוח חלופות ידידותיות לסביבה לחומרי הדברה, סיימה בהצלחה מרובה ניסויי שדה בהיקף מסחרי. הניסויים בוצעו בחלקות מנגו בהודו, בשיתוף חברה הודית מקומית
|
|
|
על איזה יין אתה ממליץ לי
אחת מהשאלות ששואלים אותי אנשים רבים היא : אז איזה יין ישראלי אתה ממליץ לי לרכוש? התשובה מורכבת. אחת האפשרויות – לבחון את היינות שזכו בפרסים ובהמלצות. ישראל פרקר
|
|
|
כבוד השף עופר דסטה
שאלון קצרצר לעופר דסטה, 34 נשוי, סו שף במסעדת MESSA
|
|