הרשמה חינם לקבלת מזון+    |    לפורטל מזון+    |   למהדורה הדיגיטלית

 
שלום חבר!
 
בפתח העדכון הפעם: זאת לא הפעם הראשונה שאנו, מערכת מזון פלוס, מפנה את הזרקור לרפורמת סימון המזון המזיק, שעליה הכריז שר הבריאות, ליצמן. נראה שמשרד הבריאות השתכנע לרכך את עמדתו. העיתונאי חיים פלטנר מביא את הפרטים. 

קריאה מועילה ומהנה.
 
לפרסום בירחון ו/או בניוזלטר
טל' 03-9007900  או לחץ כאן

יש להקליק על השער למטה

 

 

תערוכות מזון ברחבי העולם
במהלך השנה ההקרובה
יערכו תערוכות מזון וכנסים
רבים ברחבי העולם.
לפניך התערוכות המובילות
בענף בארץ ובעולם

 

 

מתכונים וטעימות
מיטב השפים בישראל
מציעים מתכונים משובחים
מפרי מטבחם וניסיונם
שיהפכו את הארוחה
לארוחת גורמה משובחת
 

 

כבוד השף - שפים מובילים

השפים המובילים בישראל
בראיון למזון פלוס על דרכם
המקצועית בענף, השינויים
לאורך השנים, וכן מספקים
טיפים ומתכונים...

 

 

 

 

 

חידושים בענף מארזי המזון   אלכוהול, יינות, ומה שבינהם   עסקי מזון
חידושים בענף הדינמי של
מארזי המזון: מארזים
גמישים, פילמים, מארזי
קרטון, פלסטיק, אלומיניום
זכוכית ועוד
  ההתפתחויות בענף היינות
המקומי, יקבים, יינות
חדשים, תחרויות וזכיות
כנסים מקצועיים ותערוכות
יבוא ויצוא יינות
  ההתפתחויות העיסקיות בענף,
השקות, מיזמים, וחידושים.
עסקים חדשים, שיתופי פעולה
מעניינים, ייצור, יבוא, יצוא,
נתח שוק ותמחור מוצרים
   
 
חדשות טריות
 
ירוק או אדום?
האם חילוקי הדעות שנתגלעו באחרונה בין המשרדים הממשלתיים, עלולים לגרום לדחייתה/ביטולה של הרפורמה לקידום תזונה בריאה, שיזם שר הבריאות יעקב ליצמן? האם יעוקרו ממנה סעיפים משמעותיים?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שף מישלן מכין את התפריטים לבריסל איירליינס
שף מישלן Bert Meewis מכין את התפריטים לנוסעי מחלקת העסקים של חברת התעופה בריסל איירליינס

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

'סבתא בישלה גורמה' צל"ש באוסקר של ספרי הבישול
הספר הייחודי- סבתא בישלה גורמה, פרויקט שפים וקשישים ניצולי שואה של עמותת "קבוצת שורשים" שכבר בתחרות היכה גלים בארץ, זכה במקום השלישי בקטגוריה היוקרתית ביותר של ספר הבישול הטוב בעולם

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

'עוף טוב' בכנס בינלאומי בבודפשט
ד''ר רוית אורן, סמנכ''לית משאבי אנוש של קב' ''עוף טוב'' הוזמנה להרצות בכנס הבינלאומי בבודפשט ''The HR Congress'' בנוכחות כ-500 משתתפים מכל העולם.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שגרירות פרו ובכירי טיב טעם חוגגים בישראל
יוסי שליו ראש אגף הסחר ברשת טיב טעם ונתי בן ניסן סמנכ"ל מכירות בישרקו, אירחו לאחרונה באירוע חגיגי שנערך בסניף טיב טעם רמת החייל, את הנספח הכלכלי של פרו

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

"יבוא 100 מיליון ביצים יהרוס את הענף"
מגדלי הביצים: הביצים המיותרות שמשרד החקלאות מבקש לייבא יגיעו בסופו של דבר לאשפה בנזק כלכלי עצום

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הבקר שמגיע לישראל מסוכן לציבור
וטרינרית אוסטרלית שפיקחה על משלוחי עגלים וטלאים מאוסטרליה לשחיטה בישראל שלחה מכתב חסר תקדים לשרי הבריאות והחקלאות של ישראל: "סיכוני ה-AMR נוצרים בכולם".

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ג'אנק פוד בריא
עלייה במודעות לחשיבות של מזון בריא חייבה את יצרניות הג'אנק פוד לבצע התאמות וכיום אפשר להצביע על מהפכה: אוכל זמין, טעים וזול שגם מכיל ערכים תזונתיים לשמירה על הבריאות. הנה כל הפרטים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

המאכלים הכי שווים באמסטרדם
ביקור באמסטרדם מהווה הזדמנות מצוינת לטעום את הצ'יפס הכי טוב בעולם, להתנסות במאפים מתוקים ולראות מקרוב איך מכינים קרוקט. הנה הרשימה המלאה וכל מה שאתם צריכים לדעת על הנושא

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

רוצה להדפיס כיתוב על קצף הקפה?
חדש ברשת קפה גרג: מכונה המדפיסה תמונות וכיתוב אישי על גבי קצף הקפה שלך. הפתעה לחבר/ה.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אתגר החופש הגדול
החופשה הגדולה מהווה אתגר להורים ובין היתר בסוגיות הקשורות להתנהלות בארוחות מחוץ לבית, בקייטנות, במסעדות, בים ובבריכה ועוד. כיצד לשמור על הרגלי אכילה בריאים ולמנוע השמנה בילדים?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

חטיבת האלכוהול של טמפו משיקה: וויסקי יפני
חטיבת האלכוהול של טמפו גאה להשיק לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מתכון ייחודי: מלבי סברס
לקראת טו באב ולרגל לרגל עונת הסברס האדום הישראלי מתכון לקינוח ייחודי של חוות צברי אורלי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אלי גוטמן השיק בית קפה בעתלית
אלי גוטמן, מאמן העבר של נבחרת ישראל חגג ערך אירוע חגיגי לרגל פתיחת סניף "קפה גרג" בעתלית אשר בבעלותו ובבעלתו אחיו גיל. באירוע השתתפו בכירי רשת קפה גרג.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ערב טוב קיסריה
מנהלי ובכירי רשת בורגרים מקבוצת BBB הגיעו לקיסריה, בכדי לחנוך את הסניף החדש, ה-53 במספר של רשת בורגרים, אשר נפתח במתחם C.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

קפה ג'ו בשיתוף פעולה מתוק עם אלון שבו
חברת קפה ג'ו חוגגת בימים אלו 20 שנים של קפה גורמה וקולינריה. הרשת מרעננת את כל תפריטיה, אך החדשנות המסקרנת ביותר ממתינה בסיום הארוחה.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

עוד מפעל טחינה חדש ל'טחינה אחוה'
שנתיים מאז הקימה מפעל טחינה בעלות של 25 מיליון שקלים, מקימה "אחוה" מפעל טחינה חדש בעלות דומה בשטח של 10,000 מ"ר אשר יכפיל את כושר הייצור ל-4 טון טחינה גולמית בשעה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מיזם חברתי: נשים מבשלות מציע - מטבח לכל עדה
פרויקט 'נשים מבשלות' מציע להפוך את האוכל בחתונה לחגיגה יהודית מרחבי התפוצות שלא תשאיר אף אחד רעב או לא מסופק.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כשר, אבל מסריח
המונופול של הרבנות הראשית בתחום הפיקוח על הכשרות, יצר בשטח לא אחת תמונה חמורה ועגומה; משגיחי כשרות חסרי הסמכה, ניגוד עניינים בין המשגיח לעסק, גובה תשלומים לא קבוע, השגחה לא תמיד תקינה ועוד. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי באמת הבוס במטבח?
אתה אמור להיות השף, הבוס. אך לא תמיד אתה מרגיש כך. אתה חש שעובדיך 'עובדים' עליך? אז מה עושים? לפניכם כלים לשף הטוב. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

CULINARY 2017 - ככה זה היה
רשמים מצולמים מהתערוכה השנתית למזון וקולינריה לשוק המקצועי, שנערכה בחודש שעבר במרכז הכנסים דן פנורמה ת"א

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

תערוכת אנוגה באוקטובר בקלן
ישראלים רבים צפויים לבקר השנה בתערוכת "Anuga" - התערוכה הגדולה והמפורסמת בעולם, בכל הקשור למזון על מרכיביו ואופנותיו.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

זבוב הפירות - OUT
חברת ״ביופיד״ ממושב טרומן, העוסקת בפיתוח חלופות ידידותיות לסביבה לחומרי הדברה, סיימה בהצלחה מרובה ניסויי שדה בהיקף מסחרי. הניסויים בוצעו בחלקות מנגו בהודו, בשיתוף חברה הודית מקומית

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

על איזה יין אתה ממליץ לי
אחת מהשאלות ששואלים אותי אנשים רבים היא : אז איזה יין ישראלי אתה ממליץ לי לרכוש? התשובה מורכבת. אחת האפשרויות – לבחון את היינות שזכו בפרסים ובהמלצות. ישראל פרקר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף עופר דסטה
שאלון קצרצר לעופר דסטה, 34 נשוי, סו שף במסעדת MESSA

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

 

.                                          © כל הזכויות שמורות למירב-דסקלו הפקות בע"מ