הרשמה חינם לקבלת מזון+    |    לפורטל מזון+    |   למהדורה הדיגיטלית

 
שלום קורא מזון+!
שף איתי פרקש, מקיצ'ן סטודיו, מוצא קשר בין ארבעת המינים לבין הנדסת התפריט, אצלך בעסקי ההסעדה... מסתבר שאפשר למצוא בפריטי התפריט של עסק ההסעדה שלך את ארבעת המינים: הראויים והפופולריים - וכאלה שלא.
לפניכם עצות וטיפים למה כדאי ומה ממש לא.

שתהיה לכולנו שנה טובה!
 
לפרסום בירחון ו/או בניוזלטר
טל' 03-9007900  או לחץ כאן

יש להקליק על השער למטה

 
חדשות טריות

מה הקשר בין ארבעת המינים לניהול התפריט שלך?
הֶייה הסלקטור בכניסה לתפריט שלך: כמו בארבע המינים אפשר למצוא בפריטי התפריט של עסק ההסעדה שלך את ארבעת המינים. הראויים והפופולריים - וכאלה שלא. לפניכם עצות וטיפים למה כדאי ומה ממש לא. שף איתי פרקש

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מחזירים עטרה ליושנה
סדרת עשבי התיבול החדשה של 'מרינה' היא בגדר מהפכה בתחום ותשפיע על תרבות צריכת עשבי התיבול כולה. יערית טרבלסי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מעדני יחיעם מגישה מתכון לראש השנה
לרגל ראש השנה מגישה חברת "מעדני יחיעם" מתכון חגיגי ונפלא ל"סוכריות" עשויות בצק פילו וממולאות מוס כבד עוף, בטעם עשיר ומקורי, ורכיבים נוספים היוצרים מאפה טעים ויפה שיקשט כל שולחן חג.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סלמון עם אורז בר שחור ברוקולי וחמוציות
השף אבי בראל - שף רשתי של רשת בורגרים מציע לכבוד ראש השנה מתכון חגיגי של דג סלמון. המתכון מיועד ל-10 מנות.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הישראלים במקום ה-7 בעולם בצריכת גלידה
כך נמסר לרגל השקת חנות המפעל החדשה של בן&ג'ריס ביבנה, בהקמתה הושקעו כ-1 מיליון ש"ח

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שף מישראל בתחרות 'השף הצעיר והמבטיח'
עומרי כהן, שף מסעדת "ווסט סייד" במלון רויאל ביץ' נבחר לייצג את ישראל בתחרות בינלאומית "השף הצעיר והמבטיח"

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

''עוף טוב'' פותחת את הלב
לקראת ראש השנה במסגרת אחריות תאגידית ומעורבות בקהילה שמובילה קבוצת ''עוף טוב'' תרמה הקבוצה מאות מנות ומוצרי עוף לעמותת ''פתחון לב''.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אֶרֶץ זָבַת חָלָב וּדְבַשׁ?
מטבח ישראלי – האם קיים כבר? עוצמתה של מדינה ניכרת גם בתרבות האוכל שלה. ניתן לחלק את ארץ ישראל לכ-16 אזורי אוכל שונים כאשר כל אזור מייחד עצמו במאכלים אופייניים. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

נשיא המדינה ביקר במפעל הטחינה והחלוה "אחוה"
נשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין ביקר באיזור התעשייה באריאל, מלווה בשר הכלכלה והתעשייה אלי כהן, נשיא התאחדות התעשיינים שרגא ברוש, ראש מועצת יש"ע אבי רואה וראש העיר אריאל אלי שבירו

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

האם הדבש שרכשתם תקני?
מומחי מכון התקנים הישראלי מסייעים לכם בזיהוי הדבש שברשותכם. כולל חלק מהבדיקות שעורך מכון התקנים לאיכות הדבש

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת
מלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה משיק את "אכד" – בר יין חדש – בית ליינות ישראלים. בר היין החדש בדן אכדיה מציע תפריט עשיר ומגוון של יינות ישראליים מהיקבים המובילים בישראל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי אחראי לבשר מזוהם שמגיע לישראל?
"חשה חובה מקצועית להזהיר" – הווטרינרית האוסטרלית מאניות המשלוחים החיים לישראל מזהירה את ממשלת ישראל מבשר מזוהם

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: תערוכה בינלאומית למזון אורגני
BioFach 2018 - יריד הסחר המוביל בעולם למזון אורגני - יתקיים בפברואר בנירנברג שבגרמניה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אני והקרמבו שלי
טל, סטודנטית לעיצוב תעשייתי ב-HIT מכון טכנולוגי חולון, יצרה אינטרפרטציה חדשה ומרתקת לקרמבו (גם טעימה מאד) בהקשר ההיסטורי שלו והעניקה לו פרשנות חדשה. הפרויקט הוצג בתערוכת הבוגרים "חדשות טובות"

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אז שימו שמן...
חברת 'פאנדנגו' מציעה שירות כולל לעוסקים בטיגון, שבחלקו עשוי לחסוך הרבה מאוד כסף ואף למנוע שריפות. יערית טרבלסי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

החיים הם קקטוס
הזוג שילה ויעקב גרובר ממושב תלמי יוסף שבדרום, מתפעלים חווה ענקית של קקטוסים המשתרעת על שטח של 80 דונם ובה מעל 3,000 זנים של מיני צמחים, בהם כ-40 דונם של צמח ההודיה, הידוע כתוסף תזונה לתחום ההרזיה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מנהלי מערכי המזון של בתי החולים התכנסו בצפון
הכנס הרביעי לפורום מנהלי מערכי המזון של בתי החולים בישראל נערך לאחרונה במרכז הרפואי לגליל, בהשתתפות עשרות מנהלי מזון מבתי החולים ברחבי הארץ.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הקשר בין מקררים לכלכלה ירוקה
הממשל האמריקני של טראמפ מפנה עורף להסכם ועידת האקלים בפריז, ומשחרר את תאגידי הענק האמריקניים ממחויבות להתייעלות אנרגטית משמעותית. מה המצב בישראל, והאם החברות המקומיות משכילות לגלות אחריות סביבתית?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

רעיונות לכריכים מזינים וטעימים לבית הספר
בין כל ההכנות לקראת החזרה לבית הספר ולצד הכריכים המוכרים לנו, מציעה אחלה של שטראוס מתכונים לכריכים מיוחדים יותר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בישולים בסבא-בא: המתנה המושלמת לסבא וסבתא
ספר חדש מאת יואל ריפל ושנית ריפל הכולל סיפורים מצחיקים פרי עטו ומתכונים טעימים פרי עטה

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

"אשבל מזון פונקציונלי" מקיבוץ מענית רוכשת את יצרנית הממתיקים "קיפל"
היקף הרכישה כ-3.5 מיליון ₪. לפני כשנתיים מיזגה "אשבל" את מאפיית בר-אל בהשקעה של 4 מיליון ₪. רן כ"ץ מנכ"ל אשבל: "תחום תחליפי הסוכר צומח בהתמדה נוכח המודעות להיבט הבריאותי"

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יאסו תל-אביב חגגה 5 שנות פעילות
סלבס רבים השתתפו לאחרונה באירוע לציון יומולדת למסעדה היוונית ונהנו מהופעה של טריפונס וממנות של שף אביב משה ושף סימן טוב צ'נרו.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

9 רעיונות לתחליפים של מזון בריא יותר
רוצים להתחיל לאכול מזון בריא יותר, אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? קבלו 9 רעיונות לתחליפים בריאים, שיוסיפו לתפריט את הערכים התזונתיים שאנו צריכים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

האם אתה 'מעגל פינות' במטבח?
למה אנו מעגלים פינות במטבח? ולמה אנחנו "מורחים"? ככל שנהייה מוכנים יותר כך פחות נעגל פינות, הסועד ייצא מרוצה - ואנחנו פחות סחוטים. אצלנו במטבח זה מכונה: Mise-en-Place. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות
 

  עוד כתבות מארכיון מזון+


 

תערוכות מזון ברחבי העולם
במהלך השנה ההקרובה
יערכו תערוכות מזון וכנסים
רבים ברחבי העולם.
לפניך התערוכות המובילות
בענף בארץ ובעולם

 

 

מתכונים וטעימות
מיטב השפים בישראל
מציעים מתכונים משובחים
מפרי מטבחם וניסיונם
שיהפכו את הארוחה
לארוחת גורמה משובחת
 

 

כבוד השף - שפים מובילים

השפים המובילים בישראל
בראיון למזון פלוס על דרכם
המקצועית בענף, השינויים
לאורך השנים, וכן מספקים
טיפים ומתכונים...

 

 

 

 

 

חידושים בענף מארזי המזון   אלכוהול, יינות, ומה שבינהם   עסקי מזון
חידושים בענף הדינמי של
מארזי המזון: מארזים
גמישים, פילמים, מארזי
קרטון, פלסטיק, אלומיניום
זכוכית ועוד
  ההתפתחויות בענף היינות
המקומי, יקבים, יינות
חדשים, תחרויות וזכיות
כנסים מקצועיים ותערוכות
יבוא ויצוא יינות
  ההתפתחויות העיסקיות בענף,
השקות, מיזמים, וחידושים.
עסקים חדשים, שיתופי פעולה
מעניינים, ייצור, יבוא, יצוא,
נתח שוק ותמחור מוצרים
   
 

.                                          © כל הזכויות שמורות למירב-דסקלו הפקות בע"מ