הרשמה חינם לקבלת מזון+    |    לפורטל מזון+    |   למהדורה הדיגיטלית

פרטים נוספים: פרומוסלון ישראל טל: 09-8351063 או promosal@netvision.net.il 

 

שלום חבר!

2018 כבר ניצבת בשער, ובענף המזון על תחומיו השונים, מתחילים לסכם את השנה היוצאת. בעדכון הנוכחי של מזון+ בחרנו לסקור את השנה שהייתה בשורה של ראיונות עם אישים מחמישה תחומים בענף המזון; מסעדות, רשתות השיווק, תעשייה, חקלאות ומזון מהיר. עם כמה מהם נפגשנו ופרסמנו כאן את דבריהם בשבוע המזון, לפני שנה. עתה חזרנו אליהם, כדי לשמוע איך עברה עליהם 2017. כתבתו של חיים פלטנר.

שתהיה לך קריאה מעניינת ומועילה.
מערכת מזון+

יש להקליק על השער למטה


 
חדשות טריות
 
אופטימיות זהירה
בחרנו לסכם את השנה שהייתה בשורה של ראיונות עם אישים מחמישה תחומים בענף המזון; מסעדות, רשתות השיווק, תעשייה, חקלאות ומזון מהיר.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

פרויקטים חדשים לחברת ס.מאיר
ס.מאיר מכונות מזון מדווחת על תנופה בתחום ייצור דלפקים וציוד בהתאמה אישית

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

השתתפתי בכנס הבוגרים של מרכז לימודי אומנויות הבישול בשווייץ
אייל אלמוג, מי שמשמש הנציג הישראלי במרכז האקדמי ללימודי אומנויות הבישול של רשת CESAR RITZ בשוויץ, מדווח למזון פלוס על רשמיו מאירוע קולינרי בינלאומי, שהפיקה האקדמיה לבוגריה מכל קצוות העולם

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף: הילה יבניאלי-בוכריס
הילה יבניאלי-בוכריס, בת 41, נשואה, מומחית האפייה של טחנת הקמח הטחנות הגדולות של א"י בחיפה, במקצוע האפייה/ קונדיטוריה/ בישול כ-15 שנה.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יענק'לה שיין הונצח ב'טבע דלי'
טבע דלי השיקה סידרה של מוצרים ממוקדים לשוק המקצועי, שאותם פיתח שיין ז"ל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

יוצאים מהקופסה
נציג מזון+ השתתף לאחרונה בכנס המקצועי הראשון בארץ לאריזות חכמות, שנערך במלון שבקיבוץ צובה בהרי ירושלים, ושכל כולו הוקדש לנושא אריזות חכמות למוצרי מזון. לפניכם מקצת הנושאים שעלו בכנס.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

קייטרינג חלבי לאירועים קטנים
לא כל קייטרינג ערוך לאירועים קטנים, לכן ריכזנו עבורכם נקודות חשובות, שיעזרו לכם לחפש, לבדוק ולמצוא קייטרינג מתאים.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: תערוכת Europain 2018
הבולנז'רי-פטיסרי הגדול בעולם תערך ב-6-3 בפברואר פארק התערוכות Paris-Nord Villepinte, פריז, צרפת (אולם 6). הנציגות הישראלית לאירוע: פרומוסלון ישראל.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי הרוויח מחגיגת הסופגניות?
במסגרת המלחמה בין רשתות השיווק, הסופגנייה הופכת מדי חג למוצר הנמכר בהפסד. מטרת רשת השיווק למשוך אליה את הקונים ולמכור להם את כל סל המוצרים לחג, ועל הסופגנייה אפשר גם להפסיד כמה אגורות.. איציק בכר.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לאכול, או לסעוד?
ההבדל בין Eating ל-Dinning – או ההבדל בין "לקוחות" לבין "אורחים". כאלו שדואגים רק "לא לצאת פראיירים" מחדר האוכל במלון, לעומת אלה שבאו להתענג על הארוחה בנופש. וזה כמעט כל ההבדל. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מה הקשר בין יינות לאבני חן?
יקב GEMS מייצר כ-2,500 בקבוקים בשנה, וכולם עוברים תהליך השבחה באמצעות אבני הקווארץ השונות. השיטה: לפני שלב הבקבוק, נבחרים הגבישים המתאימים ביותר ליין ע"פ מאפייניו, ומוכנסים למיכל

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מסעותיו של איש שמן בישראל
רבים ממקצועני ענף המזון בישראל אינם מודעים כלל לאפשרותם לחסוך באופן משמעותי בעלויות השמן, באמצעות פתרונות פשוטים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ה'מאסטר שף' של מקומות העבודה
חברת ISS קיימה תחרות שפים של מקומות העבודה, שנערכה ב"דן גורמה" בתל אביב.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

נפיחות בבטן - כל הסיבות והפתרונות
מה משותף לחמין, סלט כרוב, קולה ומוצרי חלב? כל אחד מהם עלול להביא לנפיחות בבטן. אבל לא תמיד חייבים להימנע לגמרי כדי לחסוך את אי הנעימות – כל הפתרונות והטיפים כאן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

גמילה משתייה ממותקת - זה אפשרי
שתייה מתוקה היא חלק בלתי נפרד מהעידן המודרני. יש מי שחושבים שהיא כאן כדי להישאר, אך מי שמפנים את המחיר הבריאותי של צריכה מופרזת יודע שמשתלם מאד להיגמל. אם טרם צלחתם את המעבר למים צלולים, זה הזמן.....

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

התעשיינים פועלים להקמת קרן סיוע למפעלים לקראת סימון המזון
נשיא התאחדות התעשיינים, שרגא ברוש, בעקבות הגשת תקנות סימון המזון לוועדת העבודה: "אנו פועלים להקמת קרן ממשלתית בהיקף של עשרות מיליוני שקלים, שתעזור למפעלים בתהליך השינוי״

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

אריזה לקמח זכתה בפרס ראשון במזון בתחרות האריזות כוכב ישראל
תחרות האריזות "כוכב ישראל" המתקיימת אחת לשנה ומאורגנת על ידי מכון האריזה הישראלי בהנהלת עו"ד מיטל פרי - נערכה לאחרונה בבית התעשיינים בת"א.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שליח מזון פלוס מדווח מתערוכת אנוגה
שליחנו לתערוכת המזון הגדולה בעולם Anuga, שהתקיימה לאחרונה במתחם Koelnmesse העצום בעיר קלן, גרמניה, מביא סקירה מורחבת על המגמות העולמיות בענפי המזון השונים. איציק בכר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

קמעונאות בעידן דיגיטלי
ההתפתחויות הטכנולוגיות המואצות בתקופתנו, מחוללות מהפך גם בתחום שמרני כמו קמעונאות המזון, מהפך שבא לידי ביטוי ברצפת המכירות וגם מחוצה לה. קמעונאות המזון נכנסת לעידן הדיגיטלי. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סו-וויד: האמת לאמיתה
היה מי שקטל את שיטת הבישול בוואקום (שיטת 'סו-וויד') בשל היותה, כביכול, מסוכנת לבריאות. זוהי שטות גמורה. האמת היא שהבישול ב'סו-וויד' הינו כלי רב עוצמה ושימושי מאד. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כללי הזהב התזונתיים לחזרה לשגרה
קבלו החלטה להרגלי תזונה חדשים ואיך לבצע את השינוי החל משלב הקניה באמצעות דוגמאות פשוטות ליישום יומיומי. ד"ר אולגה רז

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

הקשר בין מקררים לכלכלה ירוקה
הממשל האמריקני של טראמפ מפנה עורף להסכם ועידת האקלים בפריז, ומשחרר את תאגידי הענק האמריקניים ממחויבות להתייעלות אנרגטית משמעותית. מה המצב בישראל, והאם החברות המקומיות משכילות לגלות אחריות סביבתית?

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

לגמתי יין בבוז'ולה
בוז'ולה הוא אזור יין בצרפת, ולא רק יין של פעם בשנה. ביקרתי בחבל הארץ הזה, השופע כרמים ויקבים. רשמי ביקור. ישראל פרקר, צרפת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

שם המשחק: חדשנות
בחקלאות, כמו בתעשייה ובענפים נוספים של המשק – שם המשחק כיום הוא חדשנות. בשנים האחרונות שוקדים במכוני המחקר השונים בארץ, על פיתוח ואקלום זנים חדשים ומשופרים של פירות וירקות. חיים פלטנר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

כבוד השף: שף מתן מרגלית
מתן מרגלית בן 40 נשוי + 1. נולד וגדל בקיבוץ כפר בלום בגליל העליון. שף 'הגושרים מלון בטבע'.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

 -

 

תערוכות מזון ברחבי העולם
במהלך השנה ההקרובה
יערכו תערוכות מזון וכנסים
רבים ברחבי העולם.
לפניך התערוכות המובילות
בענף בארץ ובעולם

 

 

מתכונים וטעימות
מיטב השפים בישראל
מציעים מתכונים משובחים
מפרי מטבחם וניסיונם
שיהפכו את הארוחה
לארוחת גורמה משובחת
 

 

כבוד השף - שפים מובילים

השפים המובילים בישראל
בראיון למזון פלוס על דרכם
המקצועית בענף, השינויים
לאורך השנים, וכן מספקים
טיפים ומתכונים...

 

 

 

 

 

חידושים בענף מארזי המזון   אלכוהול, יינות, ומה שבינהם   עסקי מזון
חידושים בענף הדינמי של
מארזי המזון: מארזים
גמישים, פילמים, מארזי
קרטון, פלסטיק, אלומיניום
זכוכית ועוד
  ההתפתחויות בענף היינות
המקומי, יקבים, יינות
חדשים, תחרויות וזכיות
כנסים מקצועיים ותערוכות
יבוא ויצוא יינות
  ההתפתחויות העיסקיות בענף,
השקות, מיזמים, וחידושים.
עסקים חדשים, שיתופי פעולה
מעניינים, ייצור, יבוא, יצוא,
נתח שוק ותמחור מוצרים
   

 

 

.                                          © כל הזכויות שמורות למירב-דסקלו הפקות בע"מ