שלום לך!
 
לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, אנו מביאים הפעם כמה מתכונים קלאסיים וקלים לארוחת החג.
עוד כדאי לשים לב ל-2 אירועים מקצועיים הצפויים בקרוב - ALL4PACK Paris  וכן התערוכה בינלאומית לתעשיית הבירה והמשקאות
 
  
 שתהיה קריאה מעניינת ומועילה.
מערכת מזון+

יש להקליק על השער למטה

  
 
 
מתכון לחלה מתוקה לראש השנה
המתכון מעניק חלה נהדרת, קלאסיקה לראש השנה. אפשר להפיק ממנו שתי חלות חגיגיות, או חלה אחת ארוכה מאוד ומרשימה שתמלא את שולחן החג.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מתכון למרק עוף מסורתי לסעודה חגיגית
כמו אמי, גם אני מעמידה סיר גדול מהמרק הקלאסי והאהוב הזה, בתקווה שיישאר להמשך השבוע. מתוך ספר "100 המתכונים של חגי ישראל" - מאת אורה קורן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

סלט שורשים קל לסעודת החג
הנה לפניכם מתכון פשוט לתוספת לארוחת החג מתוך ספר "100 המתכונים של חגי ישראל" - מאת אורה קורן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מתכון לעוגת דבש חגיגית לקראת החגים
עוגת דבש טעימה עם קקאו יכולה להפוך חגיגית בתוספת ציפוי שוקולד מבריק ונגיעה של עיטורים. אורה קורן

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

עוגת תפוחים לראש השנה שתהמם את האורחים שלכם
היכרות עם מתכון בסיסי לעוגת תפוחים תהפוך אתכם למסמר האירוע בארוחת החג. אורחים או מתארחים? הנה המתכון לארוחה מושלמת

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

3 מתכונים פשוטים שאפשר להכין עם הילדים
הכנת אוכל עם הילדים מעניקה גם להורים הזדמנות לבלות איתם זמן איכות משותף. הנה 3 מתכונים עם מצרכים שיש לכם בבית ויכולים להתאים לכל הגילאים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מה בולם את ענף היין הישראלי?
ענף היין הישראלי לא מצליח לפרוץ בשוק המקומי. הנתונים מוכיחים: כבר שנים שהוא דורך במקום. גם מצבם של יצרני היין שלנו לחו"ל עגום למדי. חיים פלטנר בתחקיר מיוחד.

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

בקרוב: התערוכה בינלאומית לתעשיית הבירה והמשקאות
בתערוכת BrauBeviale הקודמת ב-2016 הציגו 1,117 חברות וביקרו כ-38,000 אנשי מקצוע

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ALL4PACK Paris תתקיים בנובמבר
התערוכה בנורד אוליפנט בפריז ותפגיש כ-87,000 אנשי מקצוע למשך ארבעה ימים

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

דור ה-Y במטבח
הדור הזה, דור ה-Y, הנמצא בעשור השלישי לחייו, לא מוכן להישרף בלהט המטבח. מדובר בדור יותר מפונק, יותר נהנתן, פחות נאמן למקום עבודתו. שף מיקי ניר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

דקנטר
הדקנטר (מַשְׁפֶּה) הוא כלי שקוף ובו משתמשים למזיגת יין. מה תפקידו בעולם היין? ישראל פרקר

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מי שם מלח בטחינה שלי?
לא כל הטחינות יכולות להיחשב "בריאות" באותה מידה. אחד ההבדלים הבולטים בין הטחינות המיוצרות בארץ הוא תוספת המלח. יעל דרור

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

המטבח האולטימטיבי לחוויית בישול מושלמת
גברים ונשים שאוהבים לבשל יודעים שאין תחליף למטבח מאובזר, גדול ומצויד. במאמר הבא נכיר את סוגי המטבחים שמעניקים חווית בישול מושלמת ונבין איך משלבים אותם בבית הפרטי

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

ביגה פותחת סניף כשר למהדרין בפ"ת
רשת בתי הקפה "ביגה" מתרחבת ופותחת בימים אלו, סניף כשר למהדרין, בעופר הקניון הגדול פתח תקוה. שיצטרף ל- 26 סניפי הרשת הפזורים ברחבי הארץ. הסניף החדש והכשר למהדרין, ממוקם בקומה השנייה של הקניון, ישתרע..

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

מפעל הייצור "המאפה הצרפתי" עובר לחזית העולם הקמעונאי
יצרנית מוצרי המאפה הקפואים "המאפה הצרפתי", בבעלות רפי מיוסט, משיקה לראשונה מאפיית דגל בעיר חולון. הסניף החדש, אשר ממוקם במתחם הקניות של "קבוצת מבנה" בחולון, מתפרס על 300 מ"ר וכולל מרפסות עם מקומות...

לחץ כאן לפרטים נוספים
מזון+ חדשות

.                                          © כל הזכויות שמורות למירב-דסקלו הפקות בע"מ