{{preheader}}

אם אינכם מצליחים לצפות במסר לחצו כאן

צילום: יהודה וינברג

פסח מאחורינו, הקיץ לפנינו ונדמה שאי הודאות בנוגע לעונה מרקיע שחקים. אנשי המטעים מסתובבים בסבר פנים חמור, כוססים ציפורניים, מודאגים מההתעוררות הקשה של הנשירים ומאחוזי החנטה שעוד לא ברורים. דבר אחד בטוח, יהיה קיץ מעניין לפחות מבחינה חקלאית.

צילום: יהודה וינברג

 

מהכיור בבית למחלבת בוטיק

סיפורה של הסינדרלה מנטור 

יובל דגן עוד זוכר איך הלך עם ירון אביו לקנות 2 עיזים ותיש. מאז עברו כ-15 שנה והיום הם מגדלים בנטור 300 ראש ו-60 דונם כרם זית, מנהלים את מחלבת נעמי ומחזיקים במותג מחלבת גדות הירדן. איך הם עושים את זה? עם הרבה ניסים ועבודה קשה.

לראיון המלא לחצו כאן...

תוכנית נטעים יוצאת שוב לדרך וזה בדיוק הזמן לפנות אליהם ולהבטיח לעצמכם קבוצת עובדים ישראלים עם מוטיבציה ומוסר עבודה.

מי גולן מעדכנים על הנעשה במים של כולנו

ומשרד החקלאות עושה סקר קסיללה בדובדבן.

כנס חדשנות במזון יתקיים ב-24.6 בתל חי אז שמרו את התאריך

ולקינוח תוכלו לקרוא כאן את תיירון - עלון לענייני תיירות חקלאית וכפרית בהוצאת משרד החקלאות.

עד כאן דברנו להפעם ונפרד בברכת תחמיץ טוב.

יום זכרון משמעותי וחג עצמאות שמח,
יאיר וצוות היחידה לחקלאות וחדשנות במכון שמיר

נ.ב
הנה קישור להצטרפות לקבוצת המידע שלנו, אפשר ואף רצוי להעביר לחברים
https://chat.whatsapp.com/CtPeKDQnRCQ4QdQRvjY3BK