כמשרד עו"ד המתמחה בתחום דיני המשפחה בישראל למעלה מ – 45 שנים יצרנו עבורכם/ן מודל גישור פרידה חדשני ומהפכני של הליך גישור גירושין מקיף הכולל את שילובם של כל גורמי המקצוע הדרושים והרלוונטיים לפרידה – במקום אחד וכמקשה אחת.
המטרה היא להביא את הזוגות הבוחרים להיפרד להסכמות כוללות, במינימום זמן ובמקום אחד. בלי הפתעות, בלי הוצאות נוספות ובעיקר - ביחד.
מודל הגישור מעניק מעטפת שלמה של כל אנשי המקצוע הנדרשים לצורך הגעה להסכם גירושין ולהסכמות כוללות. את ההליך יובילו צוות עוה"ד והמגשרים/ות במשרדנו, יחד עם רו"ח ועו"ד עידית שניר ועו"ס, מתאמת הורית ומגשרת הילה רוזנברג.
דחיית תביעה להסדרי שהות שהוגשה חרף תניית שיפוט לבימ"ש בישראל
האב ניצל את ביקורם של הילדים בישראל והגיש תביעה להסדרי שהות והחזקת הקטינים לביהמ"ש בישראל, אף על פי שקיימת תניית שיפוט בהסכם הגירושין שקובעת במפורש כי ביהמ"ש בישראל אינו מוסמך לדון בעניינם.
ביהמ"ש קיבל את טענותיה של האם, המיוצגת על ידי המשרד, והורה על דחיית התביעה על הסף.
האישה זכאית לכתובה ע"ס 100,000 ש"ח בנוסף לחלקה בדירה המשותפת
בית הדין הרבני הגדול, בפסק דין מפורט ומפוכח, המוכיח עד כמה ערני ביה"ד הגדול לאורחות החיים החילוניים, מחזיר אותנו למושכלות יסוד שנשכחו, לרבות מהותה של תביעה לשלום בית, לרבות זכאותה של האישה לכתובה, והנטל שחל על כל אחד מבעלי הדין.
חרף העובדה שבפס"ד דחה כב' ביה"ד האזורי זו אחר זו את עילות הגירושין שנטענו ע"י הבעל לרבות טענת הבעל כי יש לחייב את האישה בגט לנוכח אבל בו היא שרויה, הורה כב' ביה"ד על חיוב בגט תוך שהוא קובע שהאישה לא "נגררה" להליך הגירושין אלא יזמה אותו ביחד עם הבעל ועל כן מפסידה את תוספת הכתובה, דהיינו את החלק הארי של הכתובה.
על פס"ד זה הוגש ערעור לכב' ביה"ד הרבני הגדול אשר זועק את זעקת האישה, שלא לומר "זעקת ההגינות" והחובה של בני זוג אחד כלפי רעהו הן במהלך חייהם והן לעת פירוק הקשר.
תיק בו ייצגו עו"ד יהונתן קניר, עו"ד מיכל קניר לובלין והטוען הרבני עו"ד יהושע שווירץ.